www.mehanograf.com - O_namaUntitled Document
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znanje, iskustvo i tradicija, u oblasti grafičke delatnosti, daju nam za pravo da Vam se predstavimo i upoznamo sa našim preduzećem i širokom ponudom proizvoda.

 

Grafičko preduzeće “MEHANOGRAF” je osnovano pre više od dve decenije i trenutno zapošljava oko 50 radnika.

Sadašnji objekat je u vlasništvu i nalazi se na novoj lokaciji, u Šidu, u ulici Save Kovačevića bb, na površini od oko 1400 m².

Posedujemo veliki mašinski park, od čega ćemo Vam predstaviti neke mašine:.

 

 

U odeljenju štampe dominiraju pet višebojnih rotacija koje štampaju kompjuterske obrasce, razne vrste koverata, blokovsku robu, razne setove, karo papir, sveske, sistem štampe rolna-rolna, i još mnogo toga.

Pored rotacija posedujemo i pet tabačnih mašina, gde bismo izdvojili dva Hajdelberga.

Odeljenje dorade i knjigoveznice je izuzetno savremeno opremljeno, sa brojnim mašinama, koje automatski prave i numerišu setove do deset listi, dve linije za izradu bankarskih koverata, koverata za LD, sudskih koverata, koverata po ZUP-u, sa samolepljivom trakom i bez.

Mašinama za šivenje knjiga, za topli povez, plastifikaciju, grafičkim noževima, i još mnogim drgim mašinama za doradu.

U ekspeditu, firma poseduje dva velika viljuškara, kamion, dva dostavna i tri putnička vozila.

 

Pored komercijale u Beogradu imamo predstavništvo i u Novom Sadu, gde se nalaze i magacini mnoge lagerske robe iz našeg proizvodnog programa.

Pažljivo pratimo potrebe tržišta i želja klijenata. Ukoliko imate sopstvenu pripemu, dizajn ili posebne zahteve, ekipa naših stručnjaka pružiće Vam maksimalnu uslugu u kreiranju završnog proizvoda.

Budite korak ispred drugih.

 
 
Copyright © 2009 - Redesign 2014 - All rights reserved Mehanograf & A.M.A. Lalicic - Design by Zox